Powered by Jasper Roberts - Blog

Nolia och målning

Idag har vi varit på Nolia-mässan här i Umeå och spanat. Älsklingen kollade på luftvärmepumpar till garaget och så passade vi på att äta lunch där. Jag åt en supergod halloumiburgare på ett av ställena där som var riktigt god! Älskar att det kommer mer och mer val och substitut till kött. Innan vi åkte så berättade vi för Juni att det skulle vara ponnyridning där och hon skrek av lycka och berättade glatt att hon gärna ville rida. När vi väl var där så vågade hon inte, hi hi. Men hon fick i alla fall se ponnysarna och söta kalvar som fanns där.
 
När vi senare åkte hem passade jag ut och målade lite på huset. Nu är i alla fall en sida helt klar och det känns otroligt bra! Jag får måla lite då och då när tid ges och försöka att inte stressa upp mig för mycket på det. Vi har ju i alla fall hunnit ett helt varv som tur är. Efter det och lite middag så gick jag och vilade lite då det varit lite jobbiga nätter och tidiga mornar och jag vaknade nyss! Antagligen välbehövligt, ha ha! Morgondagens planer är inte så många men jag skall försöka fota lite smått och gott och busa med barnen.
1 Malin:

skriven

Älskar halloumiburgare och blev riktigt besviken på Vigårda som inte har en på sin meny. Den på Max funkar alltid i nödfall. :)

Kommentera här:

Annonsera här »