Powered by Jasper Roberts - Blog

Tisdag & reafyndet

* Inlägget innehåller annonslänk
Tisdag och jag är så galet trött att jag skulle kunna somna sittandes här. Victor har börjat skrika på natten av okänd anledning, det är som att han drömmer mardrömmar eller liknande för han gör det bara hux flux och så går jag dit och så blir det bra. Detta händer flera gånger om natten och så har det varit flera nätter i rad. Någon som har tips vad man kan göra eller är det bara att försöka härda ut? Måste dock erkänna att man blir lite väl mosig av den här osammanhängande sömnen. Får helt enkelt hoppas på att det bara är en fas. Vi har ju varit så bortskämda med Juni som alltid sovit bra från dag 1, hi hi.
 
Dagens planer är i alla fall inte så många som tur är. Behöver egentligen bara åka och handla lite och när älsklingen vaknar från nattjobbet ska jag nog gå och lägga mig en timma eller två och vila. Har precis kommit in från en barnvagnspromenad med Victor som just nu sover så jag tror jag skall passa på att slänga ihop en halloumisallad och äta innan han vaknar.
 
Måste ju visa mitt senaste reafynd också! En ny nyckelring* från Calvin Klein. Den är så himla fin och så mycket jag. Jag har ju köpt en väska och den senaste tiden och skall visa den så fort jag fotat. Jag ÄLSKAR den, hi hi!
1 Åsa:

skriven

Det blir inte bättre om han får sova hos er denna period? Kanske är extra "trygghetstörstande" just nu. Tänker eftersom det blir bra när du kommer till honom? Det är verkligen hemskt att inte få sova tillräckligt!

Svar: Tyvärr blir det inte bättre när han får sova hos oss men nu tror jag att jag vet vad det var som gjorde det! Han har nämligen fått 4 kindtänder nu! Stackaren hade säkert ont! :(
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »