Powered by Jasper Roberts - Blog

Yves Rocher - Hydra Végétal

* Inlägget innehåller annonslänkar
I samarbete med Yves Rocher* har jag fått möjlighet att testa några produkter ur deras hudvårdsserie Hydra Végétal* - en serie som är gjord för att ge huden en intensiv och långvarig fukt. Blev så himla glad och det kunde inte komma mer passande eftersom mitt badrumsskåp ekade tomt och jag inte kunde bestämma mig för vilken hudvård jag skulle satsa på så nu har jag kört denna i tre veckor och känner att jag kan uttala mig lite om den.
 
Första intrycket var att den kändes lätt och len mot huden. Liksom svalkande och uppfräschande. Doften är helt perfekt tycker jag eftersom den inte luktar för mycket utan bara lätt och fräscht. Favoriterna utan tvekan är serumet* och ansiktskrämen* då det verkligen känns skillnad och huden är återfuktad hela dagen. Rengöringsgelen gillade jag också och känns som en bra start innan produkterna. Ansiktsvatten* har jag inte använt så mycket tidigare men det är ganska skönt de dagar man haft lite mer smink kan jag tycka. Då känns det verkligen som man får rent på ett annat sätt. Förutom de produkter jag visat här ovan finns det ännu mer trevligheter i serien och jag är lite sugen att klicka hem ansiktsmasken också och testa!
 
Visste ni föresten att de inte innehåller några animaliska ingredienser? Och att Yves Rocher gör en insats för vår jord genom att använda förpackningar av återvinningsbar kartong från hållbart odlade skogar. Förpackningstexterna är tryckta med vegetabilisk färg. Inga bruksanvisningar. Inga inplastade produkter. Tummen upp!
 
Har även fått möjlighet att bjuda er fina läsare på en rabattkod som ger er 50kr rabatt om ni handlar för 250kr. Ange bara koden THEREZ50. Koden är giltig t.om 20/9-17. Har ni testat denna serie och vad tyckte ni i sådana fall?
 
 
1 Josefine:

skriven

Tycker alltid det är svårt att hitta en hudvårdsserie som faktiskt gör det den utlovar! Funderar på att testa några av produkterna faktiskt, speciellt eftersom de inte innehåller några animaliska produkter – ett stort plus!

Kommentera här:

Annonsera här »