Powered by Jasper Roberts - Blog

Företag & en kass try-on-haul

* Inlägget innehåller annonslänkar
Oj vilken dag! Jag har haft fullt upp från morgon till kväll. Tog en lång och skön sovmorgon (kanske lite väl lång men man får passa på medan man kan helt enkelt), sedan begav jag mig in på stan och shoppade lite på mellandagsrean och bytte passade på att byta mina CK-byxor jag fick i julklapp till en mindre storlek. Sedan åkte jag hem igen och satte mig vid datorn och kickade igång mitt företag så nu är allt inskickat och betalt. Jisses så nervöst och spännande på en och samma gång. Känns liksom så vuxet att ha sin egen firma, ha ha! Well well, nu väntar jag bara på F-skattsedel och att alla bolagsuppgifter är ok!
 
Började även att redigera en ny video där jag gjort en try-on-haul på min senaste beställning från Bubbleroom men alltså den var så jäkla kass att den hamnade i skräpkorgen här på datorn. Suck! Får testa en annan dag helt enkelt och då kanske med min nya kamera som jag skall hämta ut i morgon. Här ovan får ni i alla fall se några av sakerna som jag ska försöka visa upp en annan dag.
 
Over Knee boots* | Huvtröja med volang* | Paljettklänning (SLUTSÅLD) | Långklänning*
1 Axner:

skriven

Lycka till med ditt företagande.Kram

Svar: Tack pappa! :)
therez.se

2 Sandra:

skriven

Kul med firma! Jag vill tipsa om podden Skatteskolan som du hittar på verksamt.se. I tio avsnitt får du värdefulla kunskaper om bland annat moms, preliminärskatt och bokföring. /Sandra på Skatteverket

Svar: Tusan tack för tipset, skall genast lägga till den podden i min lista. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »