Powered by Jasper Roberts - Blog

Tidig lördag och dagens planer

- Mamma, får jag blåsa ut ljuset nu då? Snääääälla!
 
Godmorgon allesammans, eller godmorgon och godmorgon... Här vaknade vi innan 6, eller om jag ska vara ärlig så var det t.om innan 5 eftersom Victor fick något il och inte ville sova. Gaaah! Är så trött. Ha ha! Utanför har det SPÖREGNAT hela natten och det gör det fortfarande. Så fort det hinner komma lite snö så regnar det bort. Det blir alltså en innedag här hemma och planerna är att baka pepparkakor och dekorera ett pepparkakshus. Skulle dock behöva bege mig ut en sväng i julhandeln och köpa frimärken till julkorten samt ramar på IKEA, men jag får se hur pass modiga vi är senare. Känner på mig att det är många som är i farten och vet inte om jag känner för att utsätta oss för det, ha ha!
 
Här ovan kommer några bilder från förra helgen när vi julpyntade! Älskar verkligen vår nya adventsstake som jag fyndade på Rusta för ynka 99kr! Marmor och silver, kan det bli bättre? Tror inte det! Har även publicerat en ny video på min Youtube-kanal där ni får följa med när vi pyntar.

1 Elin:

skriven

SÅ mysigt!

Svar: <3
therez.se

2 Blomma:

skriven

(Blåsa) Haha, vad gulligt. Vad fint det blev.

Svar: Tack rara!
therez.se

3 Ulrica:

skriven

Vad fint ni gjort hemma hos er! Hur fungerar det med julgranen och lillebror? Vi har en klåfingrig lillebror på 1,5 år och jag tror att vi måste bygga något slags staket runt granen om den ska få ha något pynt kvar. Jag måste också få fråga då jag går i byta-golv-tankar; vad har ni för fint golv?

Svar: Tack rara du! Jaaaa du.. Ha ha, de första dagarna var lite jobbiga då han gick och ryckte bort massor med julkulor men nu verkar det inte vara lika intressant längre som tur är. Phew! Har bara sagt ajabaja varje gång och bett han ge mig kulorna för att sedan hänga upp dem igen. Ha ha.
Vårt golv är ett superbilligt från IKEA. Vi tänkte det var bra de första åren när kidsen är små. Under har vi ett ekgolv som vi skall lacka ljust när vi tar bort detta. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »