Powered by Jasper Roberts - Blog

Badcape och uppdatering

* Inlägget innehåller annonslänkar
Oj vad tiden går! Nu börjar vi kommit i ordning i huset efter några kaosartade veckor vilket känns otroligt skönt. Jag hatar verkligen att ha rörigt omkring mig så det har verkligen varit påfrestande med flytten och allt därtill. Det ska bli så skönt att få landa snart och fokusera på välmående och familjen. ♥ Huset är så underbart och jag är så otroligt nöjd med alla våra val. Det är ljust och fint och jag ÄLSKAR alla fönster! Ser verkligen fram emot vår framtid här. Något annat som jag också ser fram emot är att min älskade kommer hem i helgen från Madrid. Har saknat honom så otroligt mycket dessa veckor och det ska bli underbart att få vara tillsammans igen. Känner mig verkligen inte hel utan honom. ♥
 
Måste ju även visa mina senaste inköp! En nya badcape till Juni då hon växt ur sin tidigare! Denna* kommer från Liewood* hos babyland.se* och den är så himla fin! Perfekt storlek för vår lilla 2,5åring! Älskar verkligen det märket! Finns hur mycket fint som helst man skulle vilja klicka hem bums! Tältet på första bilden kommer från Kids concept*.
 
1 Marie:

skriven

Supersöt badcapé! :) Så härligt att få hem mannen. Jag känner precis likadant som dig. Det är så tomt när/om de inte är hemma!

Kommentera här:

Annonsera här »