Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday - new week

Det är måndag och ny vecka. Det har hänt så otroligt mycket sedan jag uppdaterade bloggen sist att jag knappt vet var jag skall börja. Men det viktigaste av allt är ju att vi flyttat till huset nu! Vi hade dessutom sådan tur att vi blev av med lägenheten direkt och det var en upplevelse att anlita flyttfirma som både packade, flyttade sakerna samt städade ur lägenheten. Jag och barnen var bara ute hela den dagen med min mamma och syster och åt och shoppade och sedan på eftermiddagen begav vi oss till huset och alla saker var där. Så skönt! Gjorde snabbt i ordning Juni´ rum och vårt sovrum så vi kunde sova gott och sedan dess har jag packat upp och samtidigt inskolat Juni på förskola. (Hon fick en plats lite hastigt och lustigt). Min älskade är på kurs i Madrid så det är lite extra mycket att rodda med. Allt händer verkligen samtidigt men jag försöker se ljuset. Allt kommer bli bra och huset är magiskt! Jag älskar det! Jag mår så mycket bättre här även om jag har väldigt mycket att jobba med gällande mig själv innan jag kan säga att jag är som vanligt igen. När jag skriver det så menar jag såklart med min depression. Jag tar en dag i taget.
 
Passar på i alla fall att visa vårt nya vardagsrumsbord! Det blev ett runt till slut med marmorskiva och jag är supernöjd med det! Säkrare för barnen och så blev det riktigt snyggt till vår nya soffgrupp också. Ska visa mer från vardagsrummet någon dag. Har i alla fall fått till halva vardagsrummet, hi hi.
 
1 :

skriven

Ja oh va vi länktar att få se massor med bilder☺👍 du kommer säkert må bättre nu när ni flyttat färdigt o få lite lugn o ro sen . Kram.

2 Eleonora Adriana ♥:

skriven

Snyggt!

3 Jenny:

skriven

Vad roligt med lite nya inlägg, har saknat dej! Ser fram emot att få se hur du inreder ert hus! Kram!

4 Emma:

skriven

Åh vad roligt med nya inlägg, har kikat in varje dag och hoppats det ska ha dykt upp något 😊 Så fint det ser ut!! Hoppas verkligen det hjälper dig att må bättre! Kram

5 Anonym:

skriven

Shalom. Vardagslivets pulsar gör oss glada och trötta. Vad är mödan värd ? Kärlek vill vi ju ge och få. Vem ger en ? Skulle du vilja bli en kristen människa ? Varför ska jag ändra min personlighet? Varför vill du möblera om ditt hus ibland ? De är väl lite åt det hållet ?

6 Marie:

skriven

Härligt att du är tillbaka här! Jag har längtat. :) Det ska bli kul att se hur ni fått det i nya huset! Så spännande!

Kommentera här:

Annonsera här »