Powered by Jasper Roberts - Blog

Vardagsrummet i vitt, grått och svart

* Inlägget innehåller annonslänkar
Här kommer lite bilder från vårt vardagsrum! På bilderna ser ni halva vardagsrummet eftersom det bara är den hörnan som är "klar". Den andra har massor av flyttlådor och så står dessutom gästsängen där just nu, ha ha! Tur man kan välja det man vill visa. Och glöm aldrig bort just det fina läsare att man aldrig få hela bilden när man läser bloggar eller följer andra sociala medier. Allt kan se så perfekt ut men man vet aldrig vad som döljer sig bakom eller på sidan om kameran. Tänkte att det kan vara nyttigt att tänka på det för det finns inget som är perfekt. Eller jo, VI alla är perfekta på våra egna vis. ♥
 
Eftersom vi har öppen planlösning i kök, matsal och vardagsrum samt otroligt mycket fönster så köpte vi en ny soffa eller soffgrupp kanske man skall säga. Det gör det enklare att möblera tycker jag och man kan flytta om lite som man vill istället för att ha en stor som vi hade förut och man tyvärr inte kan göra så mycket med. Sofforna hittar ni här* och här* och så blev det en pall* också. Vi valde en soffa med liggdel som ni kan se och det bästa av allt är att man enkelt kan flytta den till andra sidan av soffan om man vill möblera om! Så himla smart! Det är bara en enkel "klämma" man lossar på och så kan den flyttas!
 
1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

så snygg

Svar: <3
therez.se

2 Hanna Karlsson:

skriven

Vad snyggt det ser ut!

Svar: <3
therez.se

3 regina:

skriven

Lampskärmen från IKEA va ju riktigt snygg. Kanske måste slå till på en sån .

Svar: Ja visst är den fin! Älskar den!
therez.se

4 Mia:

skriven

Jättefint!

Svar: Tack rara!
therez.se

5 Mia:

skriven

Jättefint!

Svar: Tack rara!
therez.se

6 Anonym:

skriven

Riktigt snyggt!!

Svar: <3
therez.se

7 Anna:

skriven

Jättefint! Var kommer den snygga mattan ifrån? Är på jakt efter en ny matta och den där ser ut att ha bra mått :)

Svar: Tack rara du! Mattan är från IKEA och deras designsamarbete SVÄRTAN. :)
therez.se

8 Jean:

skriven

Vackert monokromt hem! Stilfullt - å du är en snygg tjej - glöm inte det :)

Svar: <3
therez.se

9 Sanna:

skriven

Nyfiken hur ni gjorde med golv? Hade ni någon firma som la det?

Svar: Vi har det golvet som ingick i husbygget (ett robust ekgolv, fanns bara det att välja på) men jag hatar färgen så vi la ett laminatgolv över direkt innan inflytt. Detta gjorde vi själva. Nu behöver vi inte vara så rädd om detta golvet och i framtiden tar vi bort det och lackar upp ekgolvet under med vitt pigment. 😊 Man får inte nyttja ROT-avdrag på nybygge så det är anledningen till att vi inte bara lackade golvet direkt.
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »