Powered by Jasper Roberts - Blog

Att bli bortskämd

Vilken underbar födelsedag jag hade igår! Fick så fina presenter och på kvällen överraskade min vän mig med att bjuda ut mig på middag och bio. Jag började nästan gråta när vi kom fram och hon berättade vad vi skulle göra, min fina fina vän. ♥ Vi testade en ny restaurang här som heter Orangeriet och det var lovely! Vi passade även på att spåna inför vår Stockholmsresa i oktober när vi skall se Lady Gaga. Längtar redan! Har ni några bra hotelltips? Vi vill lyxa till det lite extra den här gången så vi letar ett centralt och fint hotell.
 
Idag har jag mest bara legat i sängen för jag är så jäkla förkyld! Jag hostar så jag håller på att hosta upp lungorna och sedan har jag både huvudvärk och snuva. Inte så roligt med andra ord. Dock har jag fått utskrivet hostmedicin så inatt kanske jag får sova lite i alla fall! Har ju hostat på nätterna i snart en vecka och det börjar tära. Jag behöver verkligen min sömn för att fungera.
 
Här ovan ser ni en av mina födelsedagspresenter! De är så galet snygga! Är så glad att jag bestämde mig för svarta och inte safade med rostfritt. Hi hi.
 
1 Anonym:

skriven

Haymarket är fantastiskt!

2 Anonym:

skriven

Hej Therez! Ska på en mini weekend till Umeå i helgen ? Vilka butiker får man inte missa? Samt har du något tips på bra restauranger med fräsch nyttig mat? :)

3 Mia:

skriven

Supersnygga bestick! Min syster har samma och jag är väldigt förtjust i formerna!

Kommentera här:

Annonsera här »