Powered by Jasper Roberts - Blog

Helgen & ny plånbok

Jag och barnen åkte hem till inlandet i helgen för att hälsa på familj och vänner medan älsklingen stannade hemma för att hinna fixa lite med huset i lugn och ro. Det blev helt enkelt en liten planerad ledighet från bloggen vilket varit skönt men nu har jag faktiskt lite bloggabstinens. Vi kommer göra såhär en gång till i sommar men då åker älsklingen iväg med barnen så stannar jag hemma och målar klart huset. Man får helt enkelt göra så för att hinna göra lite utan att man är stressad eller känner att barnen inte får den uppmärksamhet och stimulans man vill ge dem. ♥
 
Söndagkvällen är här och efter två sena kvällar i rad känner jag att det kommer bli en riktigt tidig kväll för mig! Även om jag inte druckit något så blir man ändå så himla seg när man är uppe länge och kliver upp tidigt, ha ha! I helgen har jag verkligen känt att mitt val att inte dricka är så himla bra. Det är över 4 år sedan och jag kommer fortsätta såhär. Ett glas med bubbel kan jag absolut ta men där stannar jag. Är inte alls sugen på det där ruset eller ångesten som lite för mycket alkohol ger.
 
Måste ju passa på att visa ännu en fin födelsedagspresent! En ny plånbok från Marc Jacobs! Love it! Det är samma serie som min favoritväska fast i svart.

Kommentera här:

Annonsera här »