Powered by Jasper Roberts - Blog

Ny poster till sovrummet

* Inlägget är i samarbete med Nordicprintstore.se
I samarbete med Nordicprintstore.se har jag fått välja ut en poster från deras sida och jag blev så glad över det för jag har verkligen funderat på vad vi skall ha i sovrummet och haft svårt att hitta något passande. När jag såg denna poster med moln så fastnade jag på direkten! Den är så himla rogivande och vacker! Köpte en silverram till vilket känns passande i vårt vita sovrum med grå och svarta detaljer. Funderar dock om jag skall byta till silverramar på de andra två också eller om jag ska behålla dem med svarta. Hade först tänkt ha en svart ram på den med men det kändes liksom så hårt till just det motivet men silver blev perfekt! Ellerhur?!
 
Här nedan har jag även plockat ihop tre andra favoriter från Nordicprintstore.se som jag mer än gärna skulle vilja ha hängandes på väggarna någonstans här hemma. Alltså hur vacker är inte den med ängeln och fönstret!?
 
1. Hav | 2. Text | 3. Ängel
 
 
1 Sofia:

skriven

Blir lite nyfiken på gardinerna i bakgrunden. Takhängd skena? Ikeas?

Svar: Det stämmer bra! Har den takhängda VIDGA från Ikea. Älskar att den knappt syns! Vi har även tre spår så på det innersta spåret har vi mörkläggningsgardiner!
therez.se

2 Sanna:

skriven

jag är otroligt kär i ängel-postern den är väldigt vacker

3 Felicia:

skriven

så snyggt

4 Eleonora Adriana ♥:

skriven

Fint :)

Kommentera här:

Annonsera här »