Powered by Jasper Roberts - Blog

Lila rosor och fullt ös

Något som är riktigt frustrerande är när man vill så mycket men inte hinner någonting. Eller visst hinner man saker men när man väl får tid "över" så behöver man ju tydligen tid för återhämtning. Ha ha! Tänk att förut kunde man bara köra på och göra hur mycket som helst och dessutom sova väldigt lite. Jag har väl kanske förstått att förr eller senare så kraschar man om man fortsätter så men det var rätt skönt där och då när energin fanns och man hann precis allt. Jag försöker helt enkelt bli vän med mitt nya jag och acceptera det. Ibland går det riktigt bra och ibland lite sämre men det går i allafall bättre och bättre.
 
Well well. Dagarna går i ett här hemma! Busa med barnen, försöka hantera en trotsig 3-åring och fixa med huset. På kvällarna däckar man mest bara i soffan eller som nu försöker jag fixa lite här på datorn. Sitter även och spanar in lite reor och jisses vad mycket fint jag hittar! Gaaah, det rycker i shoppingnerven, ha ha! Btw hur vackra är inte dessa lila rosor? Helt stört att de stått i tre veckor!
 
1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

så fint

Svar: Tack!
therez.se

2 fasligtsja.blogg.se:

skriven

Vad har du i vattnet om du har lyckats få dem att stå så länge? Otroligt vackra är de oavsett ;-)

Svar: Inget faktiskt! Tror min vas är magisk för alla blommor jag ställer i den står så mycket längre! ;) Måste ju även erkänna att jag byter vatten ungefär var tredje dag och snittar om dem också. ;)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »