Powered by Jasper Roberts - Blog

Måla måla måla...

Alltså den här helgen... Barnen har fortfarande inte återhämtat sig helt efter magsjukan och det har varit lite jobbigt. Vi hade stora planer på att hinna mycket med hus och tomt i helgen eftersom vi hade familj här som skulle ta hand om våra små älsklingar men det blev inte riktigt som vi tänk oss. Både regn och sjukdom har ställt till det men vi är ändå otroligt glada för det vi hunnit trots allt! Älsklingen har hunnit lite på garaget, vi har städat lite i regnet på tomten och skottat grus och så har vi faktiskt hunnit måla en del i alla fall. Jag vet inte om jag är konstig men jag ÄLSKAR att måla! Om jag inte var tvungen att äta eller gå på toa skulle jag kunna måla non stop till allt var klart.
 
Något som är lite trist är att jag är osäker på den vita nyansen på huset. SUCK! När det är mulet känns det riktigt bra men så fort solen lyser så tycker jag att den nästan är lite för gul. Får se om sista strykningen kanske blir en annan nyans, om man kan göra så dvs och man inte riskerar att få det flammigt! Måste tala med en målare om detta och känna mig för lite mer angående nyansen. Vill inte gå och reta upp mig på den i 10 år eller hur långe det går innan det är dags att måla om, ha ha!
 
1 Emma:

skriven

Åh vad jobbigt! Men om du känner så redan nu är det nog bäst att byta nyans. Skulle själv störa ihjäl mig om jag tyckte det kändes fel redan från början 😝 Blev väldigt fint med blommorna iaf! 😊

2 Mirre Sweetwords:

skriven

Tycker det ser jättefint ut i alla fall, men det blir ju en dyr kostnad att i så fall måla om allt igen =D

Så fint vid huset och hua för magsjuka

3 Marie:

skriven

Ser fint ut! Är ni nöjd med Smålandsvillan? Funderar på att välja något av deras hus. Vad kostade ert hus, allt som allt på ett ungefär?

Svar: Ja vi är nöjd! Huset är precis vad vi ville ha och redan i husbygget har gått ganska smärtfritt i alla fall. 😊 Det är mycket att tänka på helt enkelt. 🙈 Tror vi landar på ca 4,3Mkr när vi är klar. Då är tomt och allt inräknat.
therez.se

4 Anonym:

skriven

Varifrån kommer de fina krukorna?

5 Hanna Karlsson:

skriven

Jag tycker det ser fint ut men är du inte säker kanske det är bättre att byta nyans.

Kommentera här:

Annonsera här »