Powered by Jasper Roberts - Blog

Midsommarhelg & namngivning

I fredags var det dags för Cornelia´s namngivning och det var så himla fint på alla vis. Härligt väder, underbara människor, sötaste och gladaste lilla tjejen, min fina vän Annawii och otroligt goda godsaker som ni kan se här ovan. Mums. Det ända som saknades var min lilla familj men våra små älsklingar var inte helt kry så jag fick åka själv. ♥ Nu börjar de i alla fall må mycket bättre och har fått tillbaka apptiten och det känns så himla skönt! Alltså det är ju så hemskt när ens barn inte vill äta. Usch!
 
Resten av helgen har det spöregnat och vi har mestadels bara varit hemma och tagit det lugnt. Idag tog vi en tur och hälsade på min barndomsvän med familj. Så himla mysigt att få surra, fika och se hur bra barnen leker tillsammans. Man blir alldeles varm i hjärtat. Saknar alla våra "latte dater" vi var på när Juni var bebis och vi båda var mammalediga tillsammans. Måste styra mer "lekträffar" och mammasurr, ha ha!
 
I morgon är det ny vecka och dags att dra sista visdomstanden. Börjar faktiskt känna mig lite nervös om jag skall vara ärlig. Anledningen till det är för att det gått så himla bra att dra de andra tre visdomständerna (inga komplikationer alls under eller efteråt) och jag känner att sådan tur att även den fjärde skulle gå bra kan jag bara inte ha. De får säkert dela den eller så får de inte ut hela roten... Nej nu ska jag sluta skrämma upp mig själv. Det SKA gå bra. ;) I hope.
1 Josefine:

skriven

Åh det där såg ju mysigt ut :D

2 Anonym:

skriven

Oh fy...va tätt du drar ut dom...huvva jag gillar inte tandläkaren..ha dragit 1 visomdomstand...o de va de värsta jag gjort!! Jag Gör inte om de
.... lyck till...kram

3 Josefine:

skriven

Så fin tårta med vimplarna!

Kommentera här:

Annonsera här »