Powered by Jasper Roberts - Blog

Marmor | Svart | Vitt | Grått

* Inlägget innehåller annonslänkar
OMG säger jag bara! Besökte Bubbleroom.se* och föll pladask för hela deras sportkollektion! Jisses så mycket fint och precis i min smak. Dessutom grymt bra priser så det blev en beställning! Jag har ju i stort sett återhämtat mig helt nu efter graviditeten och foglossningen från hell som jag drog på mig och jag känner mig så peppad att få börja med längre promenader för att sedan avancera till lätt joggning och därefter löpning! Passar på att fylla på garderoben med snygga träningskläder när jag hittar och längtar redan till jag får svettas i dem och ja, lata mig i dem för den delen också. Älskar att ha träningskläder när jag är hemma, hi hi!
 
1. Träningstights 299kr* | 2. Marmortights 349kr* | 3. Marmorlinne 199kr*
 
1 Hanna Karlsson:

skriven

Tightsen med marmormönster är ju riktigt läckra!

Svar: Visst är dem! <3
therez.se

2 Stephanie:

skriven

Åhh vad fina i marmor! Kan ju inte ha långbyxor här på Malta men såg att de har shorts med liknande print :D

Svar: Ja, de är ju galet snygga de med! Måste nog klicka hem dem också. Linnet var MAGISKT i alla fall! <3
therez.se

3 Stephanie:

skriven

Hur var linnet i storlek? Kan inte ha för tight här då jag lärt mig den hårda vägen att när det är 30+ och man svettas nåt galet är det inte kul att dra av för tajta kläder. Fastnade i ett linne en gång över axlarna och fick hemsk panik, aldrig mer!

4 Malin:

skriven

Marmormönstret var ju så snyggt på dessa träningskläder! Hur lång tid har det tagit för dig att återhämta dig efter graviditeterna? Jag fick själv mitt första barn för 2 veckor sedan och längtar redan till att komma tillbaka!

Kommentera här:

Annonsera här »