Powered by Jasper Roberts - Blog

Nytt till Juni´s rum & en liten update

* Inlägget innehåller annonslänkar
Snacka om snabb leverans! Beställde mattan jag bloggade om för någon dag sedan och hade den på två dagar och jag är så nöjd! Dock måste man köpa sådan där halkstopp om man har lika hala golv som oss så den inte åker runt överallt men med det blev det tipp topp! Den är mjuk och riktigt fin! Ska fota den någon dag när den ligger på plats. Här* hittar ni mattan om ni också är intresserade.
 
Idag har jag jobbat och det gick ganska bra. Dock hade jag en hemsk huvudvärk precis hela dagen och det var ju inte allt för trevligt. Antar att min sömnbrist visar sig på det viset. Hoppas det släpper inför morgondagen då jag skall jobba igen. Veckans planer är som sagt jobb i morgon och sedan blir den massa fix här hemma. Håller även tummarna för fint väder i helgen så vi kan vara ute en massa! Vi har köpt cykelvagn så man vill ju gärna ut på tur med barnen. ♥ Längtar till sommaren när vi får cykla iväg på picknick vid stranden. Måste bara köpa mig en hjälm så man föregår med gott exempel för sina barn. Hur gör ni, har ni hjälm när ni cyklar? Jag måste ju faktiskt erkänna att jag ALDRIG haft hjälm men vill gärna börja så det inte blir en konstighet utan en självklarhet för mina barn.
 
1 Anonym:

skriven

Alltid cykelhjälm! Fick en jättefin hjälm av min pojkvän flera år innan vi skaffade barn och för mig blev det självklart att använda den då hans "present" visar hur mycket han bryr sig om mig 😊 Nu har vi två barn och för mig som började med cykelhjälm redan innan de kom till världen så känns det helt naturligt att den sitter på huvudet när vi cyklar! Jag kan nästan lova dig att när du använt cykelhjälm några veckor och vant dig så kommer du inte vilja cykla utan 😉 //Helena

2 Marie:

skriven

Jag började använda cykelhjälm när jag var gravid med första barnet men det tid tid innan jag kände mig bekväm! Nu använder jag ALLTID det för att mina två barn ska se att det är så det ska vara. De måste ju ha hjälm, så såklart även deras mamma och pappa. :)

3 Johanna:

skriven

Hade alltid cykelhjälm tills jag gick ut nian i princip, sen slutade jag i princip att cykla men nu har jag köpt en fin vit med blommor att ha när jag cyklar med mina barn, skulle inte vilja vara utan!

4 Jeanette:

skriven

Här cyklar hela familjen med både cykelhjälm och reflexväst. Jag är stenhård på det eftersom jag vill vi ska vara trygga och säkra på cykelturerna. Så när du ändå ska skaffa cykelhjälm, köp även en gul reflexväst eftersom den ökar synligheten även i dagsljus och du kommer känna dig mycket tryggare i trafiken. Kram

5 Hanna:

skriven

Här använder alla i familjen (2 föräldrar 2 barn) hjälm! Vi vill föregå med gott exempel, och sen så är det ju egentligen bara dumt att vara utan..men ibland tar det emot att sabba frisyren ;)

Kommentera här:

Annonsera här »