Powered by Jasper Roberts - Blog

Onsdag & Choco Mania cravings

När jag var i Stockholm för någon helg sedan med min väninna så gjorde vi ett besök på Choco Mania på Mall of Scandinavia och alltså så sjukt drömmigt! Jag sitter i detta nu och har cravings efter den där glassbägaren med brownie, kakor och choklad i massor som ni kan se på bilden här ovan. Alltså den var typ det godaste jag smakat och jag kan varmt rekommendera den om ni skall dit någon gång! Våfflan var också god men glassbägaren var top notch! ♥ Önskar verkligen att detta fanns här i Umeå!
 
Idag har det varit en tuff dag. När jag vaknade i morse var jag så himla förkyld! Ont i huvudet, snorig och ont i hela kroppen. Jag proppade i alla fall i mig lite värkisar och åkte till jobbet och kämpade på hela dagen. Hoppas verkligen att det är bättre i morgon för när den arbetsdagen är avklarad så är jag långledig och då vill jag vara pigg och kry eftersom jag har massor planerat!
1 Lars:

skriven

Inte roligt att vara sjuk, men en god fika piggar ofta upp:) Skrev själv hur kaffe kan intas på olika sätt. Du har en kul blogg!

2 VICTORIA:

skriven

ÅH vad gott!

Svar: Ja galet gott! :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »