Powered by Jasper Roberts - Blog

Lördag, tacksamhet och mysiga barntofflor

* Inlägget är i samarbete med Pandafeet.se
Idag är det lördag och jag känner mig på ett underbart humör. Var hos psykologen igår och det liksom kom över mig hur otroligt långt jag kommit. Att jag vänt från det mörkaste mörker och nu faktiskt kan vara glad, se fram emot saker och känna mig genuint lycklig och till freds med mig själv. Jag har t.om energi igen att finnas för andra men har lärt mig att jag måste räcka till mig och min familj i första hand. Det är ett stort steg för mig! Jag har jobbat så otroligt hårt det senaste året och det är magiskt att kunna känna igen. Jag är så tacksam över min älskade man, mina fantastiska barn och mina vänner och familj som funnits där hela tiden. Utan er vet jag inte hur det skulle gått. ♥ Jag och min psykolog talade om att jag eventuellt skulle vara med på gruppterapi någon gång för att hjälpa andra mammor som är inne i det hemskade mörker jag önskar att ingen behövde uppleva och jag kände att JAAA! Det vill jag! Kan jag gör lite skillnad genom att berätta min historia så vill jag göra det. Även om en av mina största fobier är att tala inför folk så överväger det miljoner gånger om att jag kanske kan hjälpa en medmänniska. Jag hoppas innerligt att jag får chansen att vara med någon gång.
 
Igår och idag har vi pysslat på här hemma. Vi har städat övervåningen så nu är det ordning och reda där så vi kan börja fixa där om möjlighet ges. Vi har även städat utanför huset och gjort klart för vintern. Hälsat på lite familj har vi också hunnit göra och ikväll väntar en lugn myskväll.
 
Btw, hur UNDERBARA är inte Juni och Victor´s nya tofflor!? De verkligen älskar att ha dem! Ni hittar dem hos pandafeet.se och jag kan starkt rekommendera dem! Vi har ganska hala golv och dessa är verkligen perfekt för dem eftersom de ger lite grepp utan att suga fast liksom. Och hur söta är dem inte? Juni klarar att ta på sig dem själv då de är flexibla från hälen och fram med gummiband. De är dessutom gjorde i 100% läder vilket gör att de andas bra. Tror att det är därför att de gillar dem så mycket så småtrollen har ganska varma och svettiga fötter i vanliga fall men inte med dessa.
1 Jessica:

skriven

Det låter ju super spännande! Go for it! =)

Kommentera här:

Annonsera här »