Powered by Jasper Roberts - Blog

Måndag | Höstmys

Måndagen lider mot sitt slut och jag bjussar på några bilder från helgen. Älskar min nya pyjamas som är sådär töntigt gullig med pandor på. Ha ha! Idag har det varit fullt ös på jobbet och det blir nog likadant i morgon. Nu är det bara några dagar kvar till jag och min fina vän Angelica åker till Stockholm för att skämma bort oss själva med fint hotell, underbar mat och shopping. Den största anledningen till resan från början var att gå på Lady Gagas konsert men den ställdes in då stjärnan inte mått så bra men vi bestämde ändå tidigt för att åka ändå. Nu ser det ut som det blir en resa i februari också då nytt konsertdatum är satt, yey! Alltid lika roligt att ha något att se fram emot. Var ju på Lady Gagas senaste konsert i Sverige också för några år sedan och I loved it!
 
Har ni btw något annat tips på vad man kan hitta på i Stockholm? Någon sevärdhet/behandling eller annat som passar två mammor på vift? Hi hi. Nej nu måste jag krypa ner i sängen och sova. Är galet trött!
1 Malin:

skriven

Det finns ju mycket att göra i Stockholm, allt beror ju på vad man vill hitta på, tid och budget! Jag skulle gärna prova på spat Yasuragi, har hört mycket gott om det, även sturebadet om spa och bad lockar! Butiken Next i Kista Centrum för handling av bebiskläder (såg idag att de hade Miffy som du gillar). Waan Thai i St Eriksplan är en av mina favorit restauranger, riktigt god mat! :)

2 Jessica:

skriven

Så tråkigt med inställd konsert men ni kommer säkert få en toppenresa ändå. =)

Kommentera här:

Annonsera här »