Powered by Jasper Roberts - Blog

Alexander Wang Rockie bag

Här är den alltså. Väskan som jag snackat om så länge men inte hunnit visa. En väska som jag velat ha i många år men det har helt enkelt blivit annat. Nu hittade jag den på 70% rabatt och kunde verkligen inte låta bli! OMG säger jag bara. Beställde den direkt från Alexander Wang´s hemsida men jag kan inte länka då den verkar vara slutsåld. Nöjd som tusan är jag i alla fall och jag har i stort sett bara använt den här väskan den senaste tiden. Hi hi! Alexander Wang är verkligen en av mina absoluta favoritdesigner och jag lessnar som aldrig!
 
Idag har jag jobbat min första arbetsdag och min föräldraledighet är officiellt över. Känns rätt så sorgligt om jag skall vara ärlig då jag inte är den här personen som längtat tillbaka under mina år hemma. Dock måste jag säga att första dagen gått väldigt bra och det är roligt att få träffa sina fina arbetskompisar. Håller tummarna för att det fortsätter så!
 
1 Sanna Andersson:

skriven

hejja dig !
Jag börjar jobba nästa fredag efter min föräldraledighet , så jag är supernervös. Inte alls så taggad på att börja jobba men hoppas det ska gå bra hahah

Kommentera här:

Annonsera här »