Powered by Jasper Roberts - Blog

En liten sneak i vår hall

* Inlägget innehåller annonslänkar
Just nu står mitt loppisfynd i hallen och jag har målat den vit samt sprayat alla beslag i svart. Har dock inte hunnit sätta fast handtagen till lådorna men det är rätt bra just nu känner jag för då kan inte små nyfikna barn dra ut allt, ha ha! Måste dra ett till varv egentligen på den då det inte täcker helt men jag väntar med det till jag bestämt var den skall stå. Något säger mig att jag kommer att vilja måla den en annan färg senare. Funderar ju på att ha den i vårt sovrum på övervåningen när den är klar och då kanske jag inte vill ha den vit, eller så vill jag det. Ha ha! Ja ni hör ju hur velig jag är. Här ser ni förresten bordslampan* jag bloggade om för någon dag sedan. Älskar den! Så himla snygg! Ni hittar den här* på rean om ni också är intresserade. Finns även i vitt.
 
Idag känner jag mig faktiskt riktigt kry vilket känns bra att det går åt rätt håll. Dock börjar mina småkottar att hosta och ha sig så kanske fortsätter sjukstugan här hemma i veckan, suck! Dagens planer är att försöka komma mig iväg på IKEA och shoppa de nya skåpen till tvättstugan och kanske få upp dem där! Skulle vara så skönt att få klart där inne och få lite mer ordning. Vad gör ni denna lördag?
1 Sanna:

skriven

Kan du inte dela med dig lite om planerna för övervåningen? Vi ska börja med våran nu i höst och har beslutsångest om allt och grubblar på massa lösningar!

2 Hanna Karlsson:

skriven

Vad snyggt det ser ut i hallen!

Svar: Tack rara! 😘
therez.se

3 Annika:

skriven

Superfin hall!

Svar: Tack rara du :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »