Powered by Jasper Roberts - Blog

Rosa velourset | Bubbleroom

* Inlägget är en annons/reklam för Bubbleroom.com* | Innehåller annonslänkar
 
I detta set myser jag i rätt mycket ni för tiden vill jag lova. Älskar färgen och så känns det liksom lite finare då det är slimmade ben eller vad jag skall säga. Det brukar dessutom vara väldigt svårt att hitta sådana här set med just silverdetaljer, hi hi. Matchar rätt bra i soffan där jag piffat med rosa kuddar i olika material och nyanser. Linnet är från samma märke - 77thFLEAH* och är värsta budgetfyndet som är nedsatt med 70%.
 
Äntligen fredag hörrni! Jag känner mig lite bättre just nu från förkylningen och det är så skönt att vakna upp utan feber. Känns som min föda den senaste tiden varit värktabletter, nässpray, halstabletter och hostmedicin. Inte det bästa liksom. Idag ska jag skämma bort mig själv med en fransförlängning och efter det blir det nog att fixa lite här hemma och ikväll mysa i soffan med älsklingen.
1 emma - mode- mamma:

skriven

åh vilken mysig dress =)

kram
ha en bra fredag

2 Nina:

skriven

Åh, är det första gången du gjort fransar eller har du testat förut? Är med lite sugen men har inte blivit av ...

Svar: Jag har gjort flera gånger förut och nu känner jag att jag vill ha det igen då detta hektiska småbarnsliv gör att jag typ aldrig hinner sminka mig även om jag vill. Ja på kvällen hinner man ju men då är det ju ingen mening, ha ha! Men nu kan jag liksom känna mig fin hela tiden utan att behöva sminka mig. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »