Powered by Jasper Roberts - Blog

Tip of the day | Paula´s choice

Dagens tips är att Skin City kör 20% rabatt på märket Paula´s Choice*! Jag har blivit helt galen i ansiktsvård sedan jag gjorde min behandling för några veckor sedan. Känner att det är dags att ta hand om huden ordentligt nu när man faktiskt inte är någon ungdom längre och dessa fina linjer uppkommer här och där. Man önskar ju att förbli forever young, inte sant? ;) Ha ha, man kan i allafall försöka.
 
Jag har en kompis som älskar syra i produkter och jag har aldrig testat det så jag passade på att beställa det nu. Låter grymt bra och jag älskar att Skin City oftast har olika storlekar på produkterna så man kan testa en liten först och se om man gillar produkten för att sedan gå på den stora storleken. Idag beställde jag både Skin Perfecting 2% BHA Liquid*, RESIST Omega+ Complex Serum* och lite olika masker samt borste* och hårband*. Ångrar att jag inte testade serum fondationen också, låter ju så himla bra! Har någon av er testat märket tidigare? Vad tycker ni?
 
1 Camilla:

skriven

Har nyligen börjat med Skin Perfecting 2% BHA Liquid. So far so good! Känns bra. Använder också en nattmask från Paulas choice, Skin recovery hydrating treatment mask, ett par gånger i veckan. Nöjd med den också så här långt. Kan tänka mig att prova fler produkter från märket. Sugen på ett serum.

Kommentera här:

Annonsera här »