Powered by Jasper Roberts - Blog

Åka hem | VS shopping

Då var påsken över för i år men jag och barnen har lite påsklov tillsammans och är "ledig" veckan ut. Just nu är vi i inlandet och hälsar på delar av min familj men skall idag åka hem till Umeå igen. Gruvar redan för resan hem då resan hit var jobbig på många vis. Dels så är det så mycket is i kurvor och skuggor (annars är det bar asfalt), sedan är det så myckt galningar ute och kör. Fattar inte hur folk kan tappa vettet så mycket bara för att det fläckvist är asfalt!? De genar i kurvor, kör galet snabbt och gör idiotiska omkörningar. Det var en person som skulle köra om mig men märkte inte att jag hade möte och så var det fläckvist med is så bilen som försökte köra om fick sladd och höll på att köra in i oss när den märkte den mötande bilen. Jag var så himla rädd att jag skakade. Kan inte alla bara köra efter väglaget samt vara rädd om sitt och andras liv?! Dessutom kanske det behövs en påminnelse om att man endast får köra 80km/h med släpvagnar och inte 110-120 km/h.
 
Well well nog om det. Jag var i Stockholm för en tid sedan och gick in på Victoria´s secret och köpte några nya trosor i bomull som ni ser på bilden. Måste verkligen rekommendera dem! Så himla sköna! Jag gillade dem så mycket att jag faktiskt tror jag måste göra en beställning på ännu fler! Veckans planer är att busa med barnen och vara ute och njuta av det vackra vädret och så är det en gnutta jobb med mitt egna som gäller också när barnen sover. Hoppas ni alla haft en underbar påsk!
1 Angelica Wåhlin:

skriven

Hoppas att ni iallafall har haft det toppen, trots resan :)

Svar: Tack rara, det hade vi! :)
therez.se

2 Angelica:

skriven

Ja tyvärr finns det för många idioter på vägarna, hade ju varit bättre om man åker tidigare så man slipper stressa och köra för fort. Tur att allt gick bra i alla fall=).

Svar: Ja ellerhur! Förstår inte heller varför man har så bråttom för det gör ju ändå inte så mycket på tiden i slutänden.
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »