Powered by Jasper Roberts - Blog

Dubbeltäcke är livet <3

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
Alltså dubbeltäcke är verkligen livet! Det är så himla mysigt och jag skulle aldrig kunna ha två enkeltäcken igen, ha ha! När vi väl köpte vårt första dubbeltäcke så var det ganska svårt att hitta fina sängkläder men nu finns det hur mycket som helst och I love it! Vet inte vad som hänt men jag tycker det är galet roligt att handla nya sängkläder och det senaste jag klickat hem är det grå* här ovan i bild! Det är gjord i stentvättad bomull och skall tydligen påminna lite om lin. Ska bli så himla roligt att testa! Marmorsetet* har vi också sedan länge tillbaka och jag ville bara tipsa er om det om ni är på jakt efter liknande. Finns även för enkelsäng!
 
Hade varit roligt att veta vad ni kör på för täcke? Dubbeltäcke eller enkeltäcken?
 
1 Heléna:

skriven

Dubbeltäcke! Från början delade vi på det men när dottern föddes fick sambon ett eget täcke så nu delar jag o dottern. Jag kan inte sova med ett enkeltäcke, det känns på tok för litet.

Svar: Jag håller med dig! När jag sover borta och får ett enkeltäcke så tycker jag det känns som att det är alldeles för litet och att det inte gåt att göra ett bra "fothus". Ha ha!
therez.se

2 Jonna:

skriven

Vi kör två enkeltäcke! Både jag och sambon vill ”linda in oss” i täcket så ett dubbel skulle inte räcka till 😂

Svar: Hi hi, jag förstår det! ni får köra två dubbeltäcken. ;)
therez.se

3 Anonym:

skriven

Vi kör på enkel, jag rullar in täcket som en rulle mellan armar och ben och gubben hade fått vara utan isåfall 😂

Svar: Hi hi, låter mysigt. Tänk om du hade ett dubbeltäcke till det. ;)
therez.se

4 Malin:

skriven

Förstår inte hur man kan ha något annat än dubbeltäcke! Vi har dubbeltäcke och jag hade det även i flera år själv innan jag träffade min kille. Enkeltäcken är för små!

Kommentera här:

Annonsera här »