Powered by Jasper Roberts - Blog

I want to run

* Inlägget innehåller annonslänkar
 
Ikväll sitter jag här med den där hemska klumpen i halsen (ångesten) som gör att jag inte vill gå och lägga mig så det blir i morgon och jag behöver åka iväg till det andra jobbet. För var dag som går känns mitt beslut bara bättre och bättre men ju närmare jag kommer mitt avslut så blir det konstigt nog bara jobbigare och jobbigare. Förstår ni vad jag menar? Som jag har sagt tidigare så går det jättebra när jag väl är på plats och jag har sååå fina kollegor men den här ringande ångesten jag får innan jag skall dit är tusan inte hälsosam. Jag funkar inte! Idag har jag jobbat hemmifrån och haft franskunder men när jag gjort bort det och skall sätta mig med datorjobb så tar det bara stopp, jag kan inte fokusera utan den där ångesten dyker på mig och så blir jag bara paralyserad. Jag vill liksom inte gå på jobbet men kommer såklart ändå att göra det, måste klara den här sista tiden. 29 arbetsdagar för att vara exakt. Usch vad jag svammlar men det känns lite skönt att få skriva av sig lite.
 
Älskar btw mina nya löparskor* från adidas som jag bloggade om för ett tag sedan. Så mjuka och sköna (som sockar typ) och dessutom känns dem så bra när jag springer. Jag har btw köpt ett löpband och jag tror jag skall ställa mig på det nu och försöka få tankarna på något annat och göra mig lite trött på det viset. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin helg! ♥
1 Linn:

skriven

Men åhhh fy så kan du ju inte känna de resterande dagarna :(. Sjukskrivning kanske?

Svar: Nej, usch det är inte bra att känns såhär. Får nog ta och fundera eller i alla fall prata med någon. :(
therez.se

2 Malin:

skriven

Så jobbigt att känna så. Har du några ihopsparade semesterdagar du kan ta ut? Eller kanske komptid? Förstår ju att det säkert inte går för alla dagar men bara att minska ner antalet dagar vore väl bra tänker jag!

Svar: Jo jag har en hel del semesterdagar men tyvärr vill de att jag jobbar. Dessutom är jag för snäll (dum) och kan inte säga nej. Får nog ta och fundera på om jag får ta och morska upp mig lite och försöka krympa dessa dagar.
therez.se

3 Melissa Skywalkz:

skriven

Hoppas det blir bättre, och snygga skor!

Svar: Tusen tack rara du! <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »