Powered by Jasper Roberts - Blog

Söndagstankar och ny matkasse

Söndag igen. Tycker det var igår som jag skrev det sist när jag hade den där känslan igen. Den finns där nu också och jag känner mig nästan lite sjuk. Vet inte om det är kroppen och tankarna som strider mot mig eller vad det är. Jag räknar i alla fall ner till jag slutar jobba. Nu är det bara 24 arbetsdagar kvar! Känns som jag tjatar jämt om det men det är en milstolpe vill jag lova. Idag har vi haft en fin dag! Vi tog en lång promenad i solen och efter lunch åkte vi på Leo´s Lekland och barnen fick busa av sig. Både Juni och Victor har blivit så himla modiga och de går helt själv upp för "hinderbanan" för att sedan åka rutschkana ner till oss. Våra små hjärtan. Tiden går så snabbt! Kan inte fatta att jag snart har en 2-åring och en 4-åring här hemma! ♥
 
I morgon skall vi hämta en ny matkasse efter jobbet. Detta blir vår 5:e och vi tar dem varannan vecka. Vi har kassen den veckan som min man jobbar mycket så det skall avlasta lite och det gör det verkligen! Det är så galet skönt att ha en färdig matlista med nya rätter eller nya sätt att tillaga dem på. Det tar dessutom inte en hel evighet att göra dem och hur skönt är det inte att bara svänga förbi butiken och lasta in två kassar i bilen - färdigpackade och allt. Lovely! Vi kör på så länge vi är nöjda tror jag eller till vi lessnar helt enkelt, ha ha! Är det någon av er som också har matkasse? Vilken kör ni på? Är ni nöjd?
 
1 Hanna Karlsson:

skriven

Jag skulle vilja testa matkasse. Mest för att få inspiration. Det blir same, same mer eller mindre hela tiden.

2 Matkassar är så bra!:

skriven

Jag har också två barn och tycker också att det avlastar med färdiga matkassar. Dessutom får man lite nya tips på middagar som man kan spara till de veckorna man inte har matkassen. / Felicia

3 Engsir:

skriven

Vi har testat City Gross matkasse för länge sedan, goda rätter men alldeles för kort datum på varorna. Knappt att vi hann laga allt.

För ett tag sedan testade vi Ica's Bistrokasse (3-dagars) den var bra. Lite "lyxigare" mat och tar bara runt 20 minuter att laga :)

Kommentera här:

Annonsera här »