Powered by Jasper Roberts - Blog

Sovrummet | Vårfint

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
I helgen vårpiffade jag lite i sovrummet. Jag har satt in de nya lamporna som jag beställde för någon månad sedan och det blev så himla fint! De gav liksom en lite lyxigare känsla med den där silverfoten! Sedan har jag även renbäddat med det nya påslakansetet och jag är kär! Helt perfekt gråton och det är så himla mjukt och skönt. På Cellbes sida står det sähär - "Mjuk och skön stentvättat bomull med en struktur som påminner om linne" och jag kan inget annat än hålla med! Lovely! Hade inte det ljusrosa varit slutsålt så hade jag nog klickat hem det med. Gillar också att dem stängs med knappar, både fint och praktiskt. Blev dessutom lite extra glad att man kunde köpa extra örngott vilket jag gjorde. Vi har nämligen 5 kuddar i sängen och kan ni gissa hur många som är mina? 4!!! HA HA! Köpte även några vita så man kunde bryta av lite. Är det fler än mig som vill bädda in sig bland massor av kuddar?
 
Denna veckan lider mot sitt slut och jag ser verkligen fram emot helgen tillsammans med min familj! Älsklingen har jobbat borta en hel vecka så det skall bli så skönt att bara få vara tillsammans. Idag har det btw varit löjligt varmt och nu är det inte många snöfläckar kvar på vår gård! YEY! Jag älskar våren!
 
1 Hanna Karlsson:

skriven

Jag gillar verkligen lampan!

2 Sophie:

skriven

Fina gardiner! Var är dem ifrån? Är det mörkläggningsgardiner?

Svar: Tack! De mörkgrå är köpta på Ikea och de ljusgråa är mörkläggningsgardiner som jag sytt själv. Köpte tyget på Olsons tyger. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »