Powered by Jasper Roberts - Blog

2018 | 08 | 14

* Inlägget innehåller annonslänkar
Jag gillar verkligen min nya Calvin Klein sweater som jag klickade hem på Boozt.com rea. Klickade hem den för typ 2 månader sedan men det har varit omöjligt att ha på sig den förrän nu då det varit så varmt men nu är temperaturen mer behaglig och den funkar.. Eller ja nästan i alla fall. Lite varm mitt på dagen men helt perfekt på kvällen. Hi hi.
1 Anonym:

skriven

Hur är tröjan i storlek? 😊 Sååå sugen på en nu när de var så bra pris 😍

Svar: Jag tycker att den är lite stor i storlek. Brukar i vanliga fall ta en storlek större på sweaters då jag inte vill ha de skall vara tajt men denna tog jag vanlig storlek på och den blev som jag ville ha den. :)
therez.se

2 Anonym:

skriven

Tack för svar 😘

Svar: Så lite så. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »