Powered by Jasper Roberts - Blog

Välkommen höst!

* Inlägget innehåller annonslänkar
Hej på er! Ny vecka och nya tag! Massor med jobb och bus med kidsen står på agendan och så måste vi ju börja ladda inför förskolestarten nästa vecka. Är lite nervös inför den eftersom mina små älsklingar faktiskt skall börja på en ny förskola (anledningen är för att den ligger närmare och att de kan cykla dit när de blir större då även skolan ligger där). Jag hoppas så mycket att de skall trivas och hittills låter det bra för både Juni och Victor pratar mycket om den nya förskolan och verkar se fram emot skolstarten nästa vecka! ♥
 
Nu är jag btw kittad inför hösten med denna ursnygga mössa från Givenchy. Alltså detta köpet var ett riktigt lyckoträffköp för min del eller kanske en miss från Farfetch då den var med på rean men hamnade bland höstnyheterna dagen efter min beställning. Hi hi. Lyllos mig med andra ord. Vill ni också beställa en så hittar ni den här*. Klickade faktiskt hem en till sak som det blev samma sak med så jag måste haft tur. Skall visa er den senare också!
 
Nu när de flesta är tillbaka efter semestern och jag också skall försöka vara lite mer aktiv så får ni gärna berätta vad ni vill se mer av här i bloggen i höst! Lämna gärna en kommentar med vad ni gillar att läsa om så skall jag försöka tillgodose det!
 

Kommentera här:

Annonsera här »