Powered by Jasper Roberts - Blog

Att åka på en resväska

* Inlägget är en annons/reklam för Babyland* | Innehåller annonslänkar
Just nu andas jag resan vi skall göra i mars och speciellt mycket sådana här dagar när barnen är hemma och är sjuka i hög feber. Jag längtar så jag vet inte var jag skall ta vägen om jag skall vara ärlig. Funderar på om vi skall beställa hem varsin sådan här resväska till barnen. De ser ju ut att vara så himla praktiska då de kan åka på den när de börjar bli lite trött. Vi har helt skippat vagn till Victor nu och använder den väldigt sällan så vi kommer inte ta med någon sådan på resan men har valt till en sulky till rummet i fall att. Den killen blir ju aldrig less eller trött på att gå så vi kommer nog inte ens behöva sulkyn! Eller Juni kanske vill ha den, hon är lite mer bekväm av sig, hi hi.
 
Tror verkligen att mina små skulle älska att ha en egen resväska och dessutom grymt att de som sagt kan åka på den och vi dra! Otroligt söta är de ju dessutom och jag tror det blir katten* till Juni och Zebran* till Victor. Ni hittar dem hos Babyland* om ni också är intresserade!
1 Emma:

skriven

Vi köpte en sån till vår dotter inför vår första utlandsresa med henne, men tyvärr har den inte blivit använd så mycket. De sitter inte särskilt bra på den och svårt att hålla i sig, den är inte särskilt smidig att lägga upp i hatthyllan på flyget eller ha vid fötternas heller. Jag skulle rekommendera en annan även om de är sjukt söta!

Kommentera här:

Annonsera här »