Powered by Jasper Roberts - Blog

Nya kökslampor | VAB update

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
Nu har vi äntligen fått upp och installerat våra nya kökslampor och jag är så himla nöjd! Tidigare hade vi en superfin stor silverboll men då den inte gav ett tillräckligt bra ljus över hela matbordet så sålde vi den och beställde dessa istället! Är galet nöjd för de är rätt lik vår tidigare fast lite mindre och så mycket bättre ljus! Tror det är för att de är vita på insidan som ljuset blir så himla klart och bra och självklart gör det mycket att det är två också såklart! Är ni också sugna på likadana så hittar ni dem hos Cellbes* för endast 349kr/st. De finns dessutom i koppar och vitt för er som inte vill ha silver*.
 
Onsdagen lider mot sitt slut och vi är inne på tredje VAB-dagen (helgen ej medräknad utan bara rena VAB-dagar). Jag själv har åkt dit så just nu känns det lite som en pina att vara hemma om jag skall vara ärlig. Victor har varit superpigg både idag och delar av gårdagen och det är inte enkelt med en understimulerad 2-åring, en superhängig 4-åring och en mammi som också är hängig och helst av allt skulle vilja ligga i sängen och sippa på varmt te, ha ha! Saknar verkligen att ha familjen nära men men man kan ju inte få allt. Morgondagens planer är att låta Victor gå på förskolan då han är mer på väggar och tak än på golvet (läs: understimulerad och less på att vara hemma, han bara tjatar och tjatar om förskolan, ha ha) och så får Juni vara hemma en dag till och piggna på sig. Det känns så skönt att hon varit feberfri idag men dessvärre har hon varit lite hängig så hon behöver få en extra dag att vila upp sig på. ♥ Jag har tänkt på det här med att skicka på förskolan. Victor är ju frisk och pigg men Juni är fortfarande lite hängig, är det då ok att lämna Victor på förskolan eller skall man helst hålla honom hemma också? Allt är så nytt för mig då vi aldrig behövt VAB:at tidigare. Hur hade ni gjort?
1 Linda:

skriven

Victor får nog fara på förskolan, han har ju gjort bort sin sjukdom och lär knappast smitta😃 Men vid magsjuka bör man hålla båda barnen hemma även om det bara är ena barnet som är sjukt.

2 Bella:

skriven

Jobbar på förskola och jag skulle nog låta honom vara hemma också om det bara handlar om en dag till. Risken är att han annars "drar hem" nån ny bacillusk direkt o allt börjar om. Hoppas ni piggar på er! <3

3 Hanna Karlsson:

skriven

Om Victor är pigg och frisk och Juni bara ska vara hemma en dag för att pigga på sig och inte har några egentliga sjukdomssymtom tycker jag allt att han kan gå till förskolan.

Kommentera här:

Annonsera här »