Powered by Jasper Roberts - Blog

2018 | tjejen som aldrig lär sig

God fortsättning alla fina läsare! Hoppas ni hade en underbar nyårsafton och att det nya året har börjat bra. Idag har jag jobbat min första dag efter ledigheten och jag är så himla trött. Dock har jag inte karaktären att gå och lägga mig tidigt för det utan lagom till klockan blir efter 21.00 så blir jag tvärpigg och skall göra hundra saker och vips så är klockan efter 00.00. Det är bara att inse att jag aldrig lär mig och förmodligen alltid kommer att vara småtrött, ha ha. Har precis bokat ny tid för att Botox. Alltså jag är så nöjd med det att jag nu troligen är fast. Jag upplever faktiskt att jag har mycket mindre huvudvärk mot tidigare och att pannan dessutom är slät och fin skadar ju inte, Ha ha! Nästa fredag är det dags igen och jag är inte alls nervös. Tycker det gick jättebra första gången.
 
Alltså hörrni, hur söta är inte mina nya tofflor? Jag kunde INTE låta bli att beställa dem när jag hittade dem på Aliexpress. De är dock lite halkiga på våra golv här hemma så jag måste sätta dit halkskydd men så fort det är gjort kommer jag ha dem på fötterna jämt. Ha ha!
1 Erica:

skriven

Jag är precis likadan, går aldrig och lägger mig i tid, trots att man vet vad det leder till... :)

2 Anna:

skriven

Har alltid svårt att lägga mig i tid oavsett om jag är trött eller inte, hur svårt!! Vilka söta tofflor, har sett liknande på Wiah men inte "vågat" beställa. Söta alla fall

Kommentera här:

Annonsera här »