Powered by Jasper Roberts - Blog

Kalas och bilfärd

Små söta badbarn när vi var hoa Anna och Cornelia i onsdags. Jag ÄLSKAR verkligen sommaren! Allt blir så mycket enklare och roligare då och hur underbart har inte vädret varit? Sist det var såhär bra var 2014 när jag väntade Juni och då vill jag lova att jag inte njöt lika fullt ut som jag gör nu. Minns att jag sov på balkongen i vår bostadsrätt för att det var alldeles för varmt inomhus. Ha ha!
 
Idag är det lördag och barnen är bjudna på sitt första kalas efter lunch! Vi var och köpte en liten present igår och de ser verkligen fram emot detta. Senare ikväll åker jag och barnen till inlandet för att hälsa på mormor. De skall få stanna där några dagar så jag kan jobba och eventuellt hinna måla klart huset. Det ser de verkligen fram emot och jag antar att de är less på mig efter en hel vecka hemma, ha ha! Eller hemma och hemma, vi har ju varit på massor av äventyr varje dag men det är ju inte samma sak. Jag är i alla fall jätteglad att de längtar! Sommarens planer blev ju inte riktigt som vi tänkt då det skedde några drastiska förändringar på jobbfronten för min älskade man men det är tur att allt går att lösa på ett eller annat vis.
 
Nu skall vi packa väskorna och sedan tror jag att vi skall lyxa till det idag med lunch ute. Man orkar inte med sådana stora bedrifter i köket sådana här dagar. Hi hi. Hoppas ni får en fin dag!
1 ANNAWII:

skriven

Hoppas allt gick bra med punktering fina ni och tack för den ljuvliga sommardagen vi fick ihop <3

2 Victoria Bolouri Söderlund:

skriven

Det är faktiskt sant som du skrev: ”allt är mycket lättare på sommaren och sp lite behövs att skapa trevlighet. Fina sommar bilder!👍🌺

Kommentera här:

Annonsera här »