Powered by Jasper Roberts - Blog

Strandhäng & Juni´s outfit

Igår invigde Juni sina urfina hängelshorts som hon fått av sin mormor. De kommer från Zara och jag skulle själv vilja ha ett par och twinna med henne. Alltså ibland känns hon så stor att jag får panik. Jag frågade henne om jag fick ta en bild på henne här ovan och hon svarade "självklart mamma" och ställde sig i en pose jag tror hon sett mig stå i när jag tar outfitsbilder, hi hi. Älskade unge, tiden går så fort.
 
Idag har det varit nära 30 garder varmt här i Umeå och jag och barnen packade ihop picknickväskan och cyklade till stranden. Lunch ute och en massa bad senare så cyklade vi hem och fortsatte badandet här hemma i poolen. Lagom till middag så lånade Victor min telefon och samtidigt plingade en försäljare på dörren. Personen i fråga var ganska svår att få ett avslut med men när persomem äntligen gått så fick jag en olustig känsla och ropade på Victor som såklart inte svarade, Fick lite panik och sprang och letade honom. Fann honom vid poolen och med ett förtvivlat ansiktsuttryck sa han "pelleponen mamma". Oh no tänkte jag och sprang fråm till poolen. Vad lång inte där nere på botten om inte min mobil. Buhuuuu! Måste se mig om efter en ny nu för det verkar som den är utom räddning.
 
Ikväll har jag haft franskund och det är så roligt! Jag hoppas verkligen att den här känslan alltid kommer att finnas här. Jag njuter varje gång jag jobbar för att jag tycker det är så roligt! Nej nu är det dags att gå och sova. Ny dag och nya äventyr väntar i morgon!
1 Johanna :

skriven

Vilken tur att han inte försökte ta upp den ur poolen 😰

2 Johanna :

skriven

Vilken tur att han inte försökte ta upp den ur poolen 😰

3 Malin:

skriven

Men gud så läskigt! Det där är väl anledningen till att det är otroligt läskigt med pool när man har barn! :O

Kommentera här:

Annonsera här »