Powered by Jasper Roberts - Blog

Lyxiga leveranser och att ta svåra beslut

* Inlägget innehåller annonslänkar
Jag måste bara säga att jag älskar Skincity*! Deras koncept, bra priser, roliga gåvor och ja servicen är så bra! Har man en fråga så får man svar nästan på en gång och leveranserna tar oftast bara en dag! Min senaste beställning var en hel del solskydd* som jag ska ta med mig när vi åker utomlands men även lite läppvård* och shampoo & balsam*. Hur fin var inte Kokeshi-dockan denna gång dessutom? Helt i min stil och den står så fint i min NY-hylla i köket.
 
Igår tog jag ett väldigt jobbigt och svårt beslut efter att haft ett möte med min chef. Min önskan hade ju varit att kunna jobba deltid där och resten med mitt företag men dessvärre funkar inte eftersom de vill ha en som jobbar så mycket mer och därför valde jag att lämna in min uppsägningsansökan igår. Det känns så himla läskigt att liksom stå helt på egna ben eftersom det är så nytt och jag inte har någon som helst aning om hur det kommer att gå men jag försöker tänka positivt och vill tro att allt kommer att lösa sig. Anledningen till varför det blev såhär är helt enkelt att det tär otroligt mycket på mig.
 
Det må kanske låta konstigt för en del men när man gått igenom en depression så tror jag det är svårt att bli som man varit tidigare. Det är något som händer med en och för mig har det anlagt en otroligt stresskänslighet vilket visar sig genom att jag är otroligt trött både fysiskt och psykiskt, jag kan ibland börja skaka i kroppen och jag kan tappa bort mig själv i tanken. Alla dessa moment med att kliva upp, fixa barnen, skjutsa barnen, ta mig till jobbet, leta plats i parkeringshuset i stan, gå över gatan som saknar övergångsställe (bara det får mig att bli alldeles kallsvettig) gå till jobbet och sedan vara på topp hela dagen eftersom det är ett väldigt krävande jobb. Jag är inte där helt enkelt och jag känner att det tar för mycket av mig. De dagar jag jobbar hemma med mitt egna företag så är det inte samma stress, jag känner mig trygg, ansvaret är inte lika stort yrkesrollsmässigt och jag kan välja själv hur mina dagar skall se ut. Dessutom får barnen komma hem tidigare och det gör gott i mitt hjärta!
 
En sak som jag lärt mig efter denna hemska depression är att lyssna mer på min kropp och hjärta. Nu fick jag ju en liten knuff då min chef ville jag skulle jobba nästan heltid, men nu kände jag direkt att NEJ, det klarar jag inte så då sa jag upp mig. Oj vad flummigt detta inlägg blev men ja, jag är ju rätt flummig nu för tiden. Jag jobbar två månader till på mitt schema och sedan går jag på timmar fram till semestern. Ni får hålla en tumme för mig att allt löser sig till det bästa. ♥
1 Joanna:

skriven

Heja dig! Att göra det som känns rätt i hjärtat brukar bli bra! Allt kommer ordna sig! Men vad modigt av dig att ta steget.

Svar: Tack rara du! Hjärtat och kroppen vet bäst och som du säger så kommer det säkert att ordna sig riktigt bra! <3
therez.se

2 Anonym:

skriven

Du vet våga är att vinna och problem löser man på vägen då det är dessa som skapar möjligheterna. Kram

Svar: Oh ja! :)
therez.se

3 Anonym:

skriven

Lycka till med ditt företag:)

Svar: Tusen tack!
therez.se

4 Anonym:

skriven

Lycka till med ditt företag:)

Svar: Tack rara du!
therez.se

5 Gina:

skriven

Jag är så imponerad att du vågar ta klivet trots att det känns lite läskigt. Det är inspirerande! Lycka till!

Svar: Men gulle du! Tusen tack! Det känns otroligt läskigt men självklart lite spännande också.
therez.se

6 Jenny:

skriven

Men vänta nu, du som har små barn har väl rätt att jobba deltid?

Svar: Jo jag tror att arbetsgivaren inte får neka att gå ner till 75% men jag vill bara jobba 50% så därför funkar det helt enkelt inte. :(
therez.se

7 Anonym:

skriven

Hej! När man har små barn har man rätt att gå ner till 75%. Måste väl gälla på alla företag? Men du kanske menade att du ville jobba ännu mindre? :-)

Svar: Jo det är ju så och det har jag gått på ett tag nu men jag hade hoppats på 50% då den tidigare tjänsten var det.
therez.se

8 ANNAWII:

skriven

Vännen ❤️❤️❤️.

Svar: <3 <3 <3
therez.se

9 ANNAWII:

skriven

Vännen ❤️❤️❤️.

10 Anonym:

skriven

Modigt gjort! Var detta jobbet som tandhygienist? Du kanske har skrivit detta tidigare men vad gör du i ditt eget företag? Är det bloggen?

Svar: Ja precis! Det var Tandhygienist jag sagt upp mig från och mitt företag innefattar mina sociala medier samt Nagelterapeut och fransstylist! :)
therez.se

11 Anonym:

skriven

Väldigt klokt av dig att lyssna på din känsla här. Jag tror du kommer tacka dig själv i framtiden. Tiden med barnen när de är små får du aldrig tillbaka. Och man ska vara rädd om sig själv. Ingen som tackar en för att man sliter ut sig.

12 Anonym:

skriven

Modigt! Lycka till! Kom ihåg att skydda din SGI (sjukpenninggrundande inkomst) :)

13 Mia:

skriven

Lycka till 💕 Trist att det inte gick att kombinera som du önskade. Tror dock det kommer att bli bra!

Kommentera här:

Annonsera här »