Powered by Jasper Roberts - Blog

Söndagstankar

Den senaste tiden har jag varit duktig på att ta hand om mig själv och det känns så bra på alla sätt. Jag har unnat mig härliga produkter för hela kroppen, tar härliga bad och börjat träna. Jag liksom ger mig mer rå-om-mig-själv-tid viket jag tror är viktigt för alla. I helgen har min kära mor varit här och hjälp till. Älskar när hon är här! Dels att få hjälp men att få rå om henne och ha henne nära gör så gott i hjärtat. Älskar också att mina barn tycker så mycket om när hon är här. Jag och älsklingen gick på bio igår tillsammans och jag minns inte när vi gjorde det sist. Så mysigt. Vi såg Maze runner - The death cure och den var lika spännande som de första filmerna och verkligen en perfekt biofilm. Nu skall jag sätta mig och se lite på tv och sedan skall jag gå och lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg i morgon när en ny arbetsvecka nalkas. Första dagen jobbar jag hemma med mitt eget och tis-tors i stan. Längtar till min uppsägningstid är över så jag får göra det jag brinner för. Mitt fransstylistcertifikat har dessutom kommit så nu skall det sättas upp på väggen. Har redan en till utbildning på gång men den får nog bli i höst/vinter.
1 Sanna Andersson:

skriven

vad är det du jobbar med när du jobbar " med ditt egna " . Vad har jag missat ??=) Kul med fransutbildning !!
Ha en underbar kväll <3

Svar: Jag jobbar med mina sociala medier samt har en egen salong hemma där jag jobbar som fransstylist och nagelterapeut. :)
therez.se

2 Angelica Wåhlin:

skriven

Tror också det är himla viktigt att ta hand om sig själv! Jag upplever att jag har mycket mer energi när jag gör det :)

Svar: <3
therez.se

3 Sanna Andersson:

skriven

men gud va kul ! Stort grattis till det, va underbart att kunna kombinera massa härliga roliga saker som man tycker om att göra och kunna jobba med dem

Svar: Tusen tack rara du! Ja det känns verkligen magiskt men självklart lite skrämmande också. Men jag tror det kommer bli så bra. <3
therez.se

4 Sanna Andersson:

skriven

ja gud det är jag övertygad om, du kommer lyckas finfint med detta och kom ihåg att det är inget nederlag om man känner att det inte funkar. Ett nederlag är det om man drömmer om något men inte försöker ;) <3 Haft en bra påsk ?

Svar: Så sant! :) Påsken har varit bra! Hoppas din också varit det! :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »