Powered by Jasper Roberts - Blog

Therez.se 12 year anniversary

 
Men hörrni... Tänk att jag får skriva detta, att min blogg fyller hela 12 år idag! GRATTIS BLOGGEN! Jag knappt förstå att det är sant! Jag tycker det är så roligt att titta tillbaka och idag kollade jag tillbaka på alla andra "årsinlägg" och måste sno några rader direkt från senaste inlägget och självklart addera en massa till för detta året har det verkligen hänt galet mycket som ni fått följa med på så här kommer den.

UNDER DESSA 12 ÅR
Har jag hunnit bo på 5 orter, utbildat mig till Leg Tandhygienist, Dipl. Nagelterapeut och cerifierad fansstylist, haft 8 olika jobb (som jag själv avslutat för att gå vidare till nytt), rest i massor, förlovat mig med mannen i mitt liv och dessutom gift mig med honom och delar nu hans efternamn, blivit mamma inte bara en, utan två gånger, gått igenom en förlossningsdepression och tagit mig tillbaka, byggt vårt drömhus där vi nu bor och dessutom startat min alldeles egna firma! Phew!
 
Ni har verkligen fått följa mig i ur och skur och jag kommer självklart fortsätta många år till, så länge jag känner att det är roligt i alla fall och vet ni vad? Efter 12 år tycker jag att det är lika roligt och det är liksom en del av mitt liv! Tusen tack för att ni finns och jag hoppas ni kommer fortsätta att följa Therez.se ♥♥
1 Anonym:

skriven

Tack för att vi få följa dig😘
Kram😄

Svar: <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »