Powered by Jasper Roberts - Blog

Trunki resväskor till barnen

* Inlägget är en annons/reklam för Babyland* | Innehåller annonslänkar
De små resväskorna jag bloggade om för ett tag sedan beställdes och barnen blev så himla glada över dem när de kom att de bokstavligen jublade! De har åkt på dem och dragit dem runt, runt i huset och nu såhär när vi är på plats i Cypern så är jag så glad över dem! De har verkligen underlättat resan hit då barnen både åkt på dem när de varit trötta eller dragit runt på dem själv som om de vore små hundar när de haft mycket spring i benen! De har dessutom enkelt fått plats i hatthyllorna på båda flygen vi åkt så de rekommenderas verkligen varmt! I dem packade barnen sina gosedjur, någon bok och leksak, (välling, blöjor till Victor) och ett ombyte kläder i fall olyckan skulle vara framme. Ni hittar dem båda hos Babyland* om ni också är sugna på att klicka hem!
 
Resan hit idag har gått hyfsat bra med tanke på hur lång dagen blev för oss alla. Barnen däckade lätt ikväll och jag och älsklingen skall också gå och lägga oss snart och försöka ta igen några timmars sömn. I morgon ska vi utforska lite mer och besöka barnpoolerna. Jag skall försöka fota lite mer och återkommer i morgon med ny energi!
1 MADDISENJ.SE:

skriven

Så himla fina!!

2 ANNAWII:

skriven

Älskar dem! Tror vi ska köpa en åt lillan när vi åker i höst ❤️

3 Heléna:

skriven

Såna badskor köpte jag till Molly då vi åkte till Spanien, jag älskade dom! Så smidiga och mjuka. Det finns andra märken som inte alls känns lika bra.

Kommentera här:

Annonsera här »