Powered by Jasper Roberts - Blog

En härlig helg med familjen

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
Måndag idag och jag blickar tillbaka till en fin och mysig helg med mina älsklingar. Det har varit mycket utelek, såpbubblsblåsande och så har vi varit iväg på lite ärenden. Igår shoppade vi bl.a nya krukväxter till köket (hade köpt några för typ en månad sedan men det är alldeles för mycket sol så de mådde inge bra). Det fick bli zamioculccas då de i stort sett är omöjliga att ta död på. Ha ha. Tanken var att låna lite ny böcker inför kvällsläsningen men jag hade helt missat att det var pingst så biblioteket var stängt! Vi får åka någon dag efter förskolan istället helt enkelt! Btw, tycker ni det vore roligare med lite mer bilder från vad vi gör? Alltså lite mer familjebilder eller känns det bra som det är? Vore roligt att veta vad ni tycker. :)
 
Idag jobbar jag hemma och som ni redan vet älskar jag dessa dagar till max. Jag fylls av ett sådant inre lugn och det är så himla underbart. Varje dag så känner jag bara hur rätt jag gjort! Idag håller jag tummarna för att lite nya produkter anländer för jag kommer även att erbjuda tandblekning i min salong. Känns så roligt!
 
Igår hade jag btw på mig denna underbara klänning här ovan som jag bara måste tipsa er om medan det finns storlekar kvar! Den är så himla fin och skön! Kommer från märket Happy Holly* och ni hittar den på Cellbes*. Hel outfit kommer senare också! Cellbes ger dessutom 20% rabatt på hela ordervärdet med kod 18520, giltigt t.om 27/5-18.
 
1 Malin:

skriven

Jag ser gärna lite vardagsbilder också! :)

2 Joanna:

skriven

Ja, jättegärna mer vardagsbilder! :)

Kommentera här:

Annonsera här »