Powered by Jasper Roberts - Blog

Minska matsvinnet med Matsmart.se

* Inlägget är en annons/reklam för  Matsmart.se* Innehåller annonslänkar
 
Jag har fått möjligheten att testa Matsmart.se* som är en webshop med fokus på att minska matsvinnet! Matsmart säljer mat som i många fall annars hade slängts. Orsakerna varierar, men oftast beror det på överproduktion, förpackningsbyten samt kort eller passerat bäst-före-datum (något som i många fall inte alls innebär att maten är otjänlig. Faktum är att maten faktiskt kan vara helt perfekt i många månader).
 
Jag tycker att det är en fantastisk tjänst! Man får möjlighet att fynda bra matvaror och produkter med 20-90% rabatt samtidigt som man bidrar till att minska matsvinnet och därför värna om vår miljö. Har ni inte spanat in Matsmart.se* tidigare så tycker jag ni skall göra det! Här ovan ser ni ett axplock av det jag fyndade till familjen. Har samlat några direktlänkar här nedan om ni själva är intresserade! Btw, det blev som lilla julafton när vi öppnade vår beställning och hela familjen var delaktig, hi hi! Kanske får göra om detta och göra en Youtube-haul någon gång om det blir fler beställningar.
 
Psst.. Matsmart erbjuder fri frakt på beställningar över 500kr!
 
Bönpasta* | Proteinbars* | Tuggummi* | Stora tacospaketet* |
 
1 iseedee:

skriven

Jag tycker väldigt bra om Matsmart. Har använt mig av de flera gånger och blir alltid nöjd. Jätte miljösmart att köpa från de. :)

Kommentera här:

Annonsera här »