Powered by Jasper Roberts - Blog

My work

Jag måste bli bättre på att planera så jag hinner med allt för nu så hamnar bloggen lite efter och Jag som älskar att blogga, hi hi! Well well hör ovan ser ni anledningen till att jag halkar efter lite med det - Mitt jobb! Som jag dessutom ÄLSKAR! Känns helt galet underbart att göra något man tycker är så otroligt roligt! Snart bär det iväg till Stockholm också för att vidareutbilda mig inom fransar och jag längtar så mycket! Jag skall utveckla volymkunskapen samt så skall jag lära mig lashlift! Har ni några frågor angående naglar, fransar eller liknande så svarar jag mer än gärna!
 
Dagens planer är jobb hela dagen och ikväll likaså då jag bara jobbar halvdag i morgon. Efter det väntar en mysig helg tillsammans med mina små älsklingar. Mannen jobbar men som tur här hemma i Umeå så vi hinner ju faktiskt ses lite i alla fall. Hoppas ni alla får en underbar dag!
 
Tryck gärna på ♥ här nedan så blir jag glad ↓
1 Bella:

skriven

Du verkar må mycket bättre nu och jobba mycket mer. Är det för du byt jobb? Går det bra, tjänar du pengar? Privat fråga kanske men är så impad av människor som vågar att satsa på sig själva! Kram

Svar: Jag mår mycket bättre nu och trivs väldigt bra med det jag gör. En stor press släpptes från mina axlar när jag blev min egen och istället gör sådant jag tycker är jätteroligt. Det går bra och jag kan ta ut lön. :)
therez.se

2 Anonym:

skriven

Håller med om att du verkar må så mycket bättre nu? Hur mycket jobbar du? Heltid eller deltid?

Svar: Tack rara! Jag mår mycket bättre nu! :) Skulle nog säga att det blir en heltid. Det är kanske inte samma tider jämt med slår man ihop allt så blir det så. :)
therez.se

3 Anonym:

skriven

Håller med om att du verkar må så mycket bättre nu? Hur mycket jobbar du? Heltid eller deltid?

4 Emma:

skriven

Ååh, önskar att du bodde i Göteborg! Du är en sådan som skapar magi, allt du rör vid blir ju bara med helt fantastiskt resultat! Vare sig det är cupcakes, naglar, blommor, fransar! Lika imponerad varje gång!

Svar: Men gulle du! <3 <3 <3
therez.se

5 Sara Ekman:

skriven

Åh så snygga! :)

6 Sara Rödett:

skriven

Wow, så tjusigt! Har själv aldrig gått hos en nagelterapeut och gjort mina naglar, men man blir ju lite sugen nu när man kikat in här! :-)

Kommentera här:

Annonsera här »