Powered by Jasper Roberts - Blog

Hur var det nu igen?

Idag har jag känt på samma känsla som jag hade varje timma, minut och sekund tidigare. Nämligen längtan. Älsklingen har varit borta hela dagen och kommer inte förrän någon gång i morgon, och jag längtar allvarligt talat i massor efter honom redan!

Nu när jag ska lägga mig och sova själv känns det egentligen som mest. Att inte få ligga i hans famn känns jobbigt, men då tänker jag tillbaka på tiden när vi började ses. Då bodde han i Ronneby och vi sågs ungefär 1 gång i månaden innan han flyttade upp till Luleå och vi kunde ses på helgerna. Men det var ändå fruktansvärt jobbigt att vara tvungen att säga hej då varje söndag och sedan inte ses på hela veckan, ibland två. Men jag tror det var en nyttig tid på sitt sätt, man lärde sig helt enkelt att ta tillvara på tiden och visst är det nyttigt att få längta lite efter varandra också. I en viss mån. ;) Vill dock aldrig mer uppleva den tiden med bara ett konstant längtande, utan nu räcker det med en dag eller två. Nej nu ska jag sova och istället längta till morgondagen då vi får kramas igen! Sov så sött!
1 Linn:

skriven

Min sambo jobbar i sundsvall under veckorna så har honom hemma fredag-lördag coh söndag. Riktigt jobbigt saknar honom jämt

2 CityGirl:

skriven

Stor öppning idag till min nya blogg CityGirl.nu, med rabattkoder och tävling från en ny samarbetspartner. Mvh // CityGirl.

3 nadja:

skriven

åå vad gullit skrivet =)=)

4 malin:

skriven

Jag förstår precis vad du menar! Man tar förgivet när man väl är ihop jämt, man vet inte hur bra man har det riktigt! Jag jobbade som barnflicka förut i Göteborg, och min pojkvän (som jag fortfarande är tillsammans med och är galet kär) bodde i Östersund. Vi träffades i gång varannan månad ungefär, det kändes så hemskt. Jag kunde inte njuta av jobbet och ha roligt, det enda jag tänkte på var han hela tiden! Till slut orkade jag inte, sa upp mig och vi flyttade ihop! Då var jag lyckligast!=)

Nu e vi sambos sen två år ihop, och bara han är borta en natt känns det ensamt och tråkigt!

Det är hemskt vad man blir beroende av varandra snabbt!=)

5 Ida:

skriven

Jag vet precis hur det känns. I början av mitt nuvarande förhållande bode jag i Uppsala och min pojkvän i Umeå. Vi sågs bara en helg i månaden i ett halvår, och det var när vi precis blivit ihop också. Det var riktigt jobbigt, men nu bor vi tillsammans sedan fyra år tillbaka. Men på grund av det här får jag separationsångest varje gång han ska iväg några nätter, eftersom jag minns hur hemskt det var. På fredag ska han ut och resa och blir borta i 10 dagar. Måste hitta på massor att göra under de dagarna, annars kommer jag längta ihjäl mig efter honom.



Ha en bra dag/

Ida

6 Jennie:

skriven

Håller med dig helt Therez, det är en härlig känsla att längta. För längtar man, så känner man. Jag träffade min kärlek i november 2006, väldigt dåligt planerat eftersom jag i januari 2007 skulle åka till Sheffield i England och studera i en termin. Men hjärtat vill inte alltid som hjärnan och vi blev förälskade. Jag åkte till England, och vi skulle inte ses på 67 dagar. Det var som en prövning för förhållandet, skulle kärleken vara stark nog att övervinna avståndet och månaderna ifrån varandra?. Det gjorde den, visst det var jobbigt men nu efteråt känns det toppen. Nu bor vi tillsammans sedan oktober och ses i stort sett varje dag och det är alltid lika mysigt. Men visst är det bra att ibland få vara ifrpn varandra och som du säger längta, det är ju egentligen först då man märker hur mycket ens kärlek betyder :) Ha en fin dag tjejen, Kram jennie

7 Christine:

skriven

Vad är "måsta" för ett ord? ;-) Vara tvungen heter det nog, hehe.

Det är föresten bra att längta efter varandra. Det håller nog liv i förhållandet och så är det ju extra mysigt när man ses igen. ast det är klart... det är ju jobbigt att sakna de man älskar. :-/

8 Jennifer:

skriven

Min pojkvän bor i Malmö, jag i Gävle. Vi ses varannan månad sedan ett år tillbaka då vi träffades. Jag har ett år kvar att plugga här, så vi försöker hålla ut tills jag kan flytta ner och vi inte behöver längta längre!

9 Angelina Jolie:

skriven

I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.

Kommentera här:

Annonsera här »