Powered by Jasper Roberts - Blog

Tic tac Summer edition

Fick hem ett roligt presskit i slutet av förra veckan med Tic Tac senaste smaker - Dream of Mediterraneo Lemon, Brasile Mango och Costa rica ananas. Av dessa var min favorit Dream of Costa rica alla gånger med en fräsch smak av ananas! Sjukt god! Juni ska som vanligt vara med när jag fotar och snabb som attan är hon nu så jag får verkligen skynda mig innan hon demolerar allt. Ha ha!
 
Blev även utmanad att berätta om mitt bästa sommarminne (har med det chans att vinna en resa) och det var lite svårt att välja eftersom jag har så många fina minnen! Sommaren är det bästa med Sverige tycker jag och den bästa årstiden jag vet så alla somrar är ju underbara på sitt vis! Men det bästa och finaste av dem alla är nog ändå förra sommaren. I väntan på vår dotter Juni. Den sommaren går nog dessutom till historien då det var så varmt och fint så länge! Jag badade för första gången på typ 10år i Sverige när vi var i vår stuga som ligger bara några steg från Ångermanälven. Det är så vackert där och jag minns exakt hur det kändes den kvällen. Jag var höggravid och vi badade i den vackra kvällssolen som glittrade på vattenytan och vattnet var alldeles ljummet. Dofterna och fågelkvittren, det var helt magiskt! Juni som låg i magen då verkade också gilla när jag badade för hon började buffa runt en massa i magen, hon tyckte säkert att det var skönt att svalka sig också.
 
Även om det var tungt att vara gravid den sommaren när det var så varmt så njöt jag så mycket jag bara kunde och nu när jag sitter och skriver detta får jag alla känslor tillbaka från den sommaren. Det var så fantastiskt och jag kommer ALDRIG att glömma den. Den bästa sommaren i mitt liv och sommaren som var början på mitt nya liv. Ett liv som mamma! ♥
 
Annonsera här »