Powered by Jasper Roberts - Blog

Permanent hårborttagning hemma?

* Inlägget innehåller annonslänkar från NetonNet
Jag har gjort permanent hårborttagning under armarna på salong och blev så himla nöjd. Dock blev det en riktigt kostsam historia och när jag såg att Braun tagit fram en liknande sak för hemmabruk kände jag att det var värt att testa. Denna* har jag köpt helt själv så det är absolut inget samarbete, men jag tänkte jag skulle testa och utvärdera den eftersom jag har något att jämföra med.
 
Jag har hunnit göra två behandlingar och jag tycker att själva känslan är densamma som när man gjorde på salong. Det gör inte ont men det liksom småsticker lite vid varje ljusimpuls. Ska bli så himla spännande att se om det verkligen fungerar för då kommer man att kunna behandla hela kroppen för mellan 3-4.000kr och det kan jag berätta är en tredjedel av det jag betalat för att bara behandla bort håret under armarna på salong. :O Nu ska jag behandla en gång i veckan i 4 veckor och då ska man börja märka skillnad, stay tuned!
 
Klicka gärna på hjärtat om ni vill att jag skriver mer om denna produkt ♥
1 Anonym:

skriven

Spännande! Gjorde bikinilinjen för några år sedan och har varit nöjd men skulle gärna göra benen också. Vore ju superbra om det funkade att göra själv hemma :)

Svar: Samma här! Är supernöjd men vill göra fler områden jag också och känner att det blir för mycket pengar då. :0 Nu kör jag både bikinilinjen, benen och ovanför läppen, ha ha! Jag tycker mig redan efter två gånger se lite skillnad på underbenen! Yey!
therez.se

2 Marie:

skriven

Oh tack för tips, ska kika in den.

3 Emma:

skriven

Men vart på kroppen ska du testa den då? Om håret under bara tagits bort permanent? Frågar pga fattar ej 😂

4 Emma:

skriven

Men vart på kroppen ska du testa den då? Om håret under bara tagits bort permanent? Frågar pga fattar ej 😂

Svar: Jag har skrivit ”håret under armarna”. Det har jag tagit bort permanent redan på salong. ☺️ nu behandlar jag benen, bikinilinjen och ovanför läppen med denna. 👌🏻☺️
therez.se

5 Mia:

skriven

Gud vad spännande, sån vill jag också testa!

Svar: Ja jisses! Funkar den så är det ju hur bra som helst! Längtar till jag kört det fler veckor!
therez.se

6 Britta:

skriven

Den där är verkligen superbra!

7 Hanna:

skriven

Vilken smidig liten sak!

8 MARIA:

skriven

Hej, har du hunnit testa den och hur var resultatet? Mvh

Kommentera här:

Annonsera här »