Powered by Jasper Roberts - Blog

Välkommen hem till Therez

 

60137-831

Kom in, stig på! Såhär ser min hall ut i min nya tvåa på 54m2. Först kommer en liten halldel där man kan hänga av sig jackan och ställa undan skorna. Helt perfelt. Sedan kommer vi till min gigantiska andra hall som är riktigt lång. Jag kortade av den lite genom att sätta upp en panellängds gardin från Ikea som är lite genomskinlig. Tycker det blev riktigt bra och hallen känns inte längre som den är en mil lång. Färgtemat är som ni ser svart och vitt, två färger som jag gillar skarpt i hemmet. Svart och vitt känns som man aldrig lessnar på, och dessutom passar det till det mesta.

Som person är jag ingen som gillar mycket små saker, utan jag vill ha det stilrent eller sterilt som många vill kalla det. Därför satsade jag på en enormt stor hallspegel som får stå på golvet. Den är 190cm lång så den tar mycket plats och känns rätt cool. Svarta stora lådor får agera "byrå" och dölja sådant som hårtork och hårsaker. Perfekt att ha allt lättillgängligt en stressig morgon.

 


Sådär. Då har ni fått se min hall. Skall redan börja knåpa med nästa "hemma hos Therez", som får komma någon gång under nästa vecka.

Annonsera här »