Powered by Jasper Roberts - Blog

Adidas mom & husvagnsköp

Klänning Adidas | Väska YSL | Solglasögon | Chimi
 
Älskar Adidas... Så fina träningskläder, så fina vardagskläder. Jag har uppdaterat min garderob den senaste tiden men i stort sett bara plagg därifrån. Väldigt sköna!
 
Btw, vet ni vad vi gjorde igår? Vi åkte och köpte en husvagn! Hela dagen idag har vi varit på vift och handlat saker för att piffa den och jag har redan hunnit dra ut all inredning på toaletten och lagt ny våtrumsmatta där. Så himla roligt! Vi pratade och kände spontant att det kommer att dröja ett tag innan vi vill ut i världen och resa pga Covid-19 och kände att detta skulle bli så roligt för barnen! Varken jag eller min man har haft husvagn i familjen tidigare så det blir verkligen helt nytt för oss, ha ha!
 
Temat som blir i vår lilla husvagn är mot det industriella. Har hittat så mycket snyggt på både Granit, Åhlens och Rusta som jag skall piffa den med! Måste först bara få klart alla ytskikt innan man får ta fram alla de roliga sakerna.
1 Anonym:

skriven

Såå roligt och spännande! 🙂 När jag var liten var vi alltid iväg med husvagnen på sommaren till☀️ Vore skoj att se före och efter bilder av er husvagnsrenovering, om ni vill visa?! 🙂

2 Hanna:

skriven

Men åh vilken rolig grej!

3 Hanna:

skriven

Men åh vilken rolig grej!

4 Mia:

skriven

Håller verkligen med dig, Adidas är så najs!

5 Malin:

skriven

Härligt med husvagn!

6 Lotta:

skriven

Wow, en husvagn, vilket bra köp!

7 Anna:

skriven

Då önskar jag er många härliga och spännande äventyr med nya husvagnen!

8 Joanna:

skriven

Åhhh, vill så gärna se bilder på husvagnsrenoveringen. Om du vill dela med dig?

Kommentera här:

Annonsera här »