Powered by Jasper Roberts - Blog

You are my shining star

Besöket på sjukhuset gick superbra idag! Så bra att vår lilla Juni inte behövde stickas och nu inte heller komma tillbaka dit! Lyckan är total! Det ska vi firar vi ikväll med massor av familjemys i soffan! För var dag som går nu så lär vi känna denna lilla baby och jag är så glad att allt fungerar så bra som det faktiskt gör. Hon är en riktigt snäll och go tjej och gråter väldigt sällan än så länge. Det roligaste är att hon i stort sett har samma dygnsrytm nu som hon hade i magen. Vi trodde vi skulle sova några timmar igår efter 23.00 när jag har en av mina amningstillfällen men då var hon så pigg så pigg och ville bara prata, fäkta med armar och ben och spana runt i rummet. När hon låg i magen så var hon så busig vid den här tiden på dygnet att jag inte kunde sova. Hi hi. Så ikväll ska vi ställa in oss på att underhålla en bebis vid den tiden istället för att sussa helt enkelt
BTW, hur söta är inte ugglorna som Junis mormor gjort? Fick en hel ugglearmé så nu ska jag trä tre på rad och sätta i barnvagnen och även hänga upp & ställa några här och där.

//The visit to the hospital went very well today and they did not have to take any blood sample from our little baby girl. We do not have to go back either and that feel so good! We are going to celebrate that with a cosy family night in the sofa with some snacks.
Annonsera här »