Powered by Jasper Roberts - Blog

Jet lagged & lite blandat

Bilderna här ovan är från hotellet vi spontanbokade i Key West.
 
Som rubriken förtäljer så är jag sjukt jet lagged! Jag och familjen har varit över 2 veckor i Florida Miami och haft semester. Vi kom hem i förrgår och nu försöker jag att vända tillbaka dygnet innan det är dags för jobb i morgon igen. Vi har haft en helt magisk resa och jag längtar redan till nästa även om det var skönt att få komma hem igen. Borta är bra men hemma är alltid bäst vilket är otroligt skönt att känna tycker jag! Senast vi var i USA var för 10år sedan och då firade jag min 30-årsdag där. Detta året firade jag min 40-årsdag där så det börjar bli lite av en tradition att åka dit när jag fyller jämt. Det är så sjukt vad tiden går snabbt ändå. Är tacksam för att jag inte har åldersnojja utan jag är precis där jag vill vara i livet och känner mig ung i sinnet.
 
Appropå något helt annat så har jag tagit mig in på en utbildning i höst. Känns toppen även om anledningen kanske inte är exakt som jag önskat. Men jag har hittat det jag vill jobba med och ända möjligheten att få fortsätta med något jag gjort i flera år är att utbilda mig på nytt så då blir det så!
 
Btw, vill ni ha en sammanställning av resan? Vi har hunnit med en tripp till Orlando och gått på Disney World två dagar, åkt till Everglades och tittat på krokodiler, bilat ner till Key West och snorklat samt sett delfiner och mycket mycket mer! Det är nästan så jag måste nypa mig nu när jag går igenom bilderna efter resan. Det är så svårt att ta in allt när man är iväg såhär och göra häftiga saker varje dag, det är när man kommer hem man kan smälta alla intryck och inse vilken magisk resa man varit på!

Kommentera här:

Annonsera här »