Powered by Jasper Roberts - Blog

En outfit från Ikea-spegel

Kjol Adidas | Tee T by Alexander Wang | Väska Adidas | Ballerinas Primark
 
Kors i taket. Jag bjussar på en outfit. Det var länge sedan och dessvärre är det genom mobilen. Men vad gör det? Jag har lovat att släppa lite på kontrollen nu för att kunna få till detta och jisses, det funkar ju lika bra med en mobilbild, ellerhur? Det gör ju saker och ting lite enklare än att dra med sig en stor systemkamera vilket knappt sker nu för tiden. Man får helt enkelt anpassa, speciellt när man har två rastlösa små kottar som alltid är med.
 
Btw så är kjolen hyffsat ny och jag bokstavligen bor i den. Älskar den där paper waist-midjan så mycket. Superfint! Mannen kallar mig sporty-spice rätt ofta för det är den här typen av outfit jag glider omkring i för det mesta nu för tiden. Försökte hitta åt kjolen men dessvärre verkar den vara slutsåld överallt.
 
Nu skall jag gå och lägga mig för i morgon jobbar jag från 07.00-17.00. De närmaste veckorna har jag lite delvis semester. Jag jobbar någon dag i veckan och är ledig några. Får sikta på en ordentlig semester nästa år istället då förhoppningsvis denna pandemi lugnat ner sig. Just nu känner jag bara för att vara hemma och då passar detta så bra. Sov gott!
1 Elin:

skriven

Så kul att se dig igen! Du är saknad, både här och på insta. Kul att allt är bra. Ha en jätte fin dag!

Svar: Men åh vad glad jag blir att höra! Du gjorde min dag! <3
therez.se

2 Hanna:

skriven

Härlig outfit, ser hur skön ut som helst!

Svar: Tack rara du!
therez.se

3 Mia:

skriven

Supersnygg kjol, den har jag spanat in sen tidigare. Nu bara måste jag köpa den ju!

4 Anna:

skriven

Snyggt!

Kommentera här:

Annonsera här »